Historie

thezelfTh.van de Camp & Zonen; sterk in mobiliteit en grondwerk, Klanten zijn onder andere aannemersbedrijven, installateurs en wegenbouwers, maar ook agrarische bedrijven en patriculieren weten van de Camp prima te vinden.Inmiddels zijn zoons Theo en Frank, beide opgegroeid binnen het bedrijf, ‘meewerken voormannen’geworden bij het inmiddels viertien man tellende team. Iedere met z’n eigen specifieke kennis en kunde in het brede scala aan werkzaamheden.

“Maar”, zegt van de Camp, ‘we kennen hier geen rangen of standen’. We vormen een hecht team waarbinnen we elkaar altijd aan kunnen spreken. Elke vrijdagmiddag komen we bij elkaar en evalueren de afgelopen week, waarbij ieders inbreng gevraagd wordt. Uitgangspunten daarbij zijn prettig werken met elkaar en tevreden klanten !

Daarbij proberen we zoveel mogelijk te voldoen aan de strenge wettelijke eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Wij zijn VCA gecertificeerd. Bovendien zijn we van vele markten thuis. Of het nu gaat om het plaatsen van opslagcontainers voor schildersbedrijven, installateurs of aannemers, de complete voorbereiding en afwerking van nieuwbouwprojecten, het bestraten of asfalteren van erven, het transport van asbest, de overslag van zand en grind of het saneren van ondergrondse opslagtanks, inclusief de afvoer van vervuilde grond.

Ook leveren we uit voorraaf een groot assortiment nieuw en gebruikt bestratingsmateriaal. Theo vervolgt: “ We beschikken over een aantal voertuigen en andere materieel, dat regelmatig wordt vervangen of uitgebreid. Daarmee kunnen we dan weer inspelen op nieuwe wensen van onze huidige en wellicht toekomstige klanten. Met de winter voor de deur besteden we weer extra aandacht aan onderhoud van ons materieel.

Bovendien maken we ons op voor ‘een andere tak van sport’. Het strooien van pekel voor de provincie en andere klanten die hun terrein vrij willen houden van ijs en sneeuw. Zo is Th. Van de Camp en Zn. Aan de Spaanderstraat in Berghem het hele jaar door actief.
Van de Camp: “Ik denk dat we sterk zijn geworden door de kwaliteit van ons werk en onze flexibiliteit. We spelen in op de wens van de klant, ongeacht plaats of tijd.